Zana's FotoPage


My name: Zana Hassan
My Fotopage: http://zanaz70.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: Coolpix S5
Nikon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
Nikki Takara
Latest entry:Macau
Kat Fisherman Wharf ..themepark dekat dgn jetty, dikelilingi casino Stanley Ho..Macau best, esp. egg tart........yumyum View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Me and my family
-CLOSED- View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
mama nynalleeya
Projek Terbaru Ini salah satu projek yang kena buat, walau pun nampak macam senang tapi kena ambil masa yang lama. Nak lukis, nak gunting, tampal n jadi kan satu buku. Satu lagi teknik lukisan pemandangan yang menggunakan jari untuk mewarnakan nya, x dibenarkan guna berus!! Rasa macam nak curi2 gunakan berus jugak, ini lah hasilnya, cantik x tp boleh la.... Asah bakat yang dh lama berkarat.. View this Fotopage entry
Mazlan Abd Mutalib
View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
Shida Aziz
Latest entry:JJCM - Ikan Bakar Bellamy
Dah lama sebenarnya teringin nak makan ikan bakar kat belakang istana ni, tapi tak berkesempatan je. Kebetulan tarikh yang dipilih memang tak de apa-apa program, maka bersama Huda menjejakkan kaki ke medan ikan bakar. Huda first time makan kat situ, aku dah kali ke-2. Kali pertama ada minggu sebelumnya. Komen, air asam dia sedap. Ikan & sotong bakar dia tak best sangat sebab lama atas hot plate. Isi ikan & sotong liat sikit. Kalau pi time hari kerja memang tak menghampakan sebab pantang letak je, ada ora... View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
FarIzMa Family
Latest entry:Salam Eidul Adha
Alhamdulillah tahun ni sambut raya eidul adha di kelantan. Ibu dpt cuti panjang :-D On the way balik kg kami singgah cameron highland . Syiokknya pergi bercuti ke sana ..sehinggakan payih dan ibu selsema aiyook bak kata payih ibuuuu kujukkkkk**nak sebut sejuk tapi versi pelat. :group_hug: Salam Eidul Adha Maaf Zahir Batin :group_hug: View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
Habibah Kovacs
Latest entry:My favourite photos
View this Fotopage entry
Sunset viewed from office window
Lina Yusuf
Latest entry:Khas untuk uncle Loyot...gambar aiman terbaru
View this Fotopage entry
uMMi aQiL
Latest entry:PINDAH RUMAH
DENGAN RASMINYA MULAI HARI INI, SEMUA N3 RESEPI UMMIAQIL DIPINDAHKAN KE RUMAH BARU....>>> http://shshada.blogspot.com <<< DAN SEMUA LINK BLOG DAN FP TEMAN2 JUGA DIPINDAH KE SANA...HARAP MAKLUM...POHON MAAF ATAS KESULITAN View this Fotopage entry
dila azuraizi
Latest entry:NO TITLE
Assalamualaikum ....... terima kasih kepada pengunjung2 fp dila dan juga buat semua teman2 cyber yang kukenali sekelian. fp dila terpaksa "direhatkan" seketika diatas sebab2 yang tidak dapat dielakkan. InsyaAllah ada kesempatan yang lain akan dila sambung semula fp ini. View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
Noraizan ab aziz
Latest entry:alpha lipid
FOR LATEST ENTRY ABOUT CHA JUST SCROLL .... Ni sbnarnye nk tlg promote kn..my sis. n my BIL..diaorg yg jd dealer Alpha Lipid nie..tp memang higly recommend la..sbb dlm family kitaorg pn dh ada testimoni... my MIL pn..last 2 mth patah tgn both..dr. estimate dlm 3-4 mth utk recover..alhamdulillah dlm 2 mth ++dh recover..n now dh blh bukak fiber yg balut tgn kiri kanan tu..tinggal pakai anduh je..and dr. pn ckp sbb minum susu nie...b4 this pn dh kasi MIL try minum..n gastrik n pedih kt perut hilang..n semb... View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
rospiagos taha
Latest entry:Moga menjadi anak Solehah... Insyallah
Bila dengar azan aje , dia pun seboklah mencari telekung .... tak kira la telekung siapa ...sama ada telekung ibu atau telekung kakak Aqilah ...asal dapat solat ....Itu lah dia Aina Afrina ...Insyallah moga berterusan hingga ke besar .... dan menjadi anak solehah ..Amin View this Fotopage entry
akhir sekali ber doa ...
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
d a y a t S s
Latest entry:Sisterly love
View this Fotopage entry
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
Yasminosaurus AFK
Latest entry:Pulut gaul nyior ngan ikan panggang
Kami semua tak sihat. Y demam, pas tu gi klinik. Kita lak demam. F lak migraine...adehhhh...kita pun tak de mood nak masak. Tapi semalam dah rendam beras pulut coz' ada kelapa parut almost expiring...ikan selayang pun ada dalam 6 ekor...so apa lagi...hentam kromo ajelah buat dish yang nostalgia...breakfast zaman kecik-kecik dulu...mak kita sokmo buat...best!!! Resipi sempoi aje: 1) 3 cawan beras pulut (ikut suka banyak mana), kita buat 3 cups - rendam at least 2 jam supaya senang nak kukus, tak yah am... View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
cheMa and family
Latest entry:Yuki turun lagi
It was snowing heavily today, during seminar, my eyes were feasting on the beauty of the falling snow flakes, this snow was like a farewell give to me as this is my last winter in Japan...it was so beautiful. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016