Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 9-Nov-2006 08:00 Email | Share | Bookmark
Irfan beraya sakan

adoii penat ke posa?
aiman posa ke ari ni??
masa yg ditunggu...main bunga api..dgn kazen
selamat ari raya, pe macam hesem tak?
dah hensem kena le pose ngan mama
tunggu turn nak salam ngan tokwan n tok...
kolek wit raya dr maksu 4 the 1st time
wat pe tu, kira duit raya ke?
salam ngan tok
posing ngan maklong
posing ngan paklong
pipi sapa gebu??? maklang ke irfan?
pakcik dok perati apa kat irfan nih?
sukanye makcik dpt cium irfan hehehe
dok kt tangga je ...aiman xgud mud
1st time kolek wit raya dari k/murni
1st time kolek wit raya dr a/ehsan
3 sepupu - irfan, muiz n a/chik
wah posing ngan tok le plak

This entry is for irfan. This year, irfan sakan beraya. mud musim raya kali nih cukup baik. Irfan sporting sangat. Bukan setakat nak bersalam raya dengan sedara mara malah siap berposing lagik hehehe. Semangat nak raya punya le membara....sampaikan beli baju melayu pun warna merah. Dah tu bukan sepasang tapi dua pasang and dedua warna merah, aduhaiiii tak apalah janji mud ok, mama layan jerk. Syairah plak as usual tak nak involve masa sesi salam and foto shoot kat rumah mak ku. alasannya tak suka bergambar.



3 sepupu - muiz n a/chik - anak2 abang2 papa


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net