Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 2-Nov-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
Raya bersama famili ku lak

antara teruna yg wujud di umah tu
ngan k/ros - my 3rd sister
2 moms and to be mom hehehe
abg misri lead the session with mak
chak nyer turn le plak..cium jgn tak cium
cewah pose maut lagi mak n k/ros hahaha
wah abg k pun cium pipi ngan mak hehehe
the only daughter in law
 
 
azman bermaafan ngan chak le plak
pemacam, ada serupa ka?
eh dah salam ke??? lah miss nak shoot le plak
biras bongsu n biras sulung hehe yg kat blkg tu sibuk inteprem
anak and mak......ada serupa ka???
pehal pucat je si murni nih????
wahhh farihah gempaq ths yr...cun melecun hehehe
Athirah syahdu jerk
Ika....
eh nangis ke k/ipar sorang ku nih???
musti kena usik nih hehehe cian ehsan
adik n abang
kenduri raya kat umah makdak
wah rancak sembang nampak
Ika....
eh nangis ke k/ipar sorang ku nih???
musti kena usik nih hehehe cian ehsan
adik n abang
kenduri raya kat umah makdak
wah rancak sembang nampak
Seterusnya sambungle plak beraya di hari kedua di kampung ku bersama mak serta 2 orang kakak and seorang abang serta keluarga masing2. Boleh dikatakan everybody is there except Diman and his wife this year beraya di Johor. Sebelum raya tu...kami dah balik berbuka puasa kat kg ku. Yang bestnya...normally sesi bermaafan dan fotografi akan berlangsung on the first day of raya, tapi entah kenapa...sibuk gamaknya....derang tak sempat bermaafan hari tu so di fwdkan ke hari raya ke 2. so secara tak langsung macam tunggu korum cukup le plak hehehe. okaaylah tu bila pun tak pa kan as long as kita ikhlas bermaafan kan


serupa ke - byk org kata kami look alike, yg sulung n yg bongsu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net