Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Raya 2005

a/misri
chak
k/ros
 
emmm cayang mak
 
 
 
with a/khir n wife, k/nora
 
 
sekeluarga
mama & anak
with Farehah
with Mirna
with Ehsan
with Athirah
with Didi
with Athikah
Aiman memalu plak
salam nak, jgn tak salam
jemput le makan
with erni
wei makan tak nampak org dah
org beraya derang nak gi sawah le plak
mak n mertua tirinya
ni lagi sorang wat hal
x cukup ramping lagi ke pinggang tu
tgk sini, senyummmm
wah kepenatan beraya le nih
 
emm sedapnya makan
pose sakan shidah
di umah sedara
cousin dtg beraya
geng netball dtg beraya
Balik kampung seminggu seronoknya sempatle berbuka posa dengan keluarga dan mertua. Pagi raya tahun ni turn umah mak ku, kebetulan chak dan k/ros pun ada. Diman, anak chak dan isteri, Erni pun turut bersama beraya kali ni. As usual selepas solat sunat raya kita org pun bermaafan sambil bergambar. sedih dan kelakar semua ada. Tapi malangnya anak2 ku masih tidak berminat nak amik part, wat hal memasing ie yg demam konon, yg just tak nak. Nak wat camna...bior je lah.

Then kami pun keluar beraya ke rumah sedara mara beramai2. Petang pula ku pulang ke umah mertua dan sambung beraya di sana le plak.






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net