Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 14-Jul-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Tea ceremony & kimono

my fav. colour
jgn kejap sgt obasan
wow...seksanya...
alice dah sarat ngandung pun pakai juga
 
 
cantik tak kami
pelbagai rupa yg nangis pun ada
nak minum teh pun susah
tgk alice, kejap lg u plak
 
berlakon je tu...tak lalu
syairah pun dikerjakan hehehe
eh ketat sangat ke obi tu
pe macam cantik tak?
 
syairah & ashna
 
 
 
 


Sempat juga pergi cuba pakai kimono dan attend tea ceremony. Tu pun dah last minute. Nasib Alice dapat aturkan. Kalau tak, tak merasalah I pakai kimono , thanks to Alice. Tapi at that time, rupa dah letih, almaklumlah time tu dah dekat nak balik Malaysia pun, penat mengemas barang2, badan pun jadi kurang sihat. Rasanya this photos taken in March 2004.












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net