Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 18-Jan-2009 14:24 Email | Share | Bookmark
migrate

tengok tajuk pun leh faham le kot. since seme orang dok beramai-ramai migrate...so ku pun nak tumpang sekaki gak le lepas ni jom layan merapu meraban ku kat http://zanazman.blogspot.com dan layari home biz ku di http://zanaz70.blogspot.com

update ke tak lagi fp ni wallahualam. lum berani nak kata officially close lagi

dan pada seme para kawan2 atau para komentar di entry 15hb januari... jutaan terima kasih buat kalian semua yang sudi mendoakan segala yang baik2 untuk perkahwinan ku. ku amat hargai semua rakan2 di alam maya yang sudi melayari fp ku ni dari mula ku bertapak hinggalah ke saat ni. sokongan rakan2 alam maya byk memberi motivasi buat ku samada untuk lebih positif dlm kehidupan, malah juga dlm perniagaan kecil2an ku ini. sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih kepada yang sudi menjadi pelanggan ku.

akhir kata jutaan kemaafan ku pinta andai kata ada silap dan salah selama ku menginap di fp ni.



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net