Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 12-Dec-2008 11:22 Email | Share | Bookmark
my 2nd fondant cake

 
 
 
 
 
 

ni lah hasil kek bersalut fondant ku yang ke 2. biru lagik hehehe. customer minta buatkan kek hantaran, nak ari ahad pagi...malangnya ku not in town masa tu. so memandangkan ku terpaksa siapkan kek lebih awal so ku decide wat kek fondant instead of bc or chocolate. customer request kaler biru2. ku masih haru biru lagi dengan fondant ni. deco biasalah org keras tangan punya deko hehehe...letak pun kurang berseni kih kihkih...harap2 customer suka.


ni lak cuppies sebagai buah tangan untuk kazen hubby ku yg kat kuala terengganu. kami nak gi sana esok. sesudah subuh nak bertolak. senin baru balik...ikut hubby wat bengkel kat sana. dia keja kami coti2 mesia

guna kotak yg beli kat anna putrajaya...so sapa2 nak ode cuppies lam kotak tu...meh le ode.

5cm cheese tart with various filling ordered by ellie dari cyberjaya. dia nak karipap frozen skali. katanya anna putrajaya yg suggest ku kt dia. thanks anna.


chocolate cake ordered by kawan kepada yati. mula dia ode coklat kek dgn ciskek, saja nak makan2 over the weekend. tapi tu lah...tak ada rezeki...tup tup dpt sms dari yati mengatakan bapa kwn dia meninggal dunia. so yati minta cancel ciskek coz yg tu ku lum buat lagi. coklat kek tadi t/hari yati datang amik...dia let go kat opis mate dia yang lain. thanks yati. pada kwn yati tu...takziah ku ucapkan. semoga rahmat mencucuri arwah bapa nya.



mel @ zanaz70@yahoo.com
hp @ 012 9102655

http://zanaz70.blogspot.com - katalog


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net