Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-May-2008 20:59 Email | Share | Bookmark
apa2 aja

 
 
 

irfan ngan zulfar.
semalam ku bawa derang berdua gi tengok cite narnia kat alamanda. zulfar ni anak kwn ku , faridah. the night before, irfan gi tido umah faridah lepas balik swimming. the following night plak ku bawa zulfar balik lepas swimming, tido umah kami plak. marah adik2 zulfar, nurul dan ifa coz ku cuma bawa zulfar aja sori le...nanti makcik ros bawa nurul ngan ifa plak tido kat umah makcik ros yek. main sakan le budak lelaki 2 orang ni. semalam pagi....ku tido balik lepas kejut derang solat subuh. last2 terlajak sampai kol 9.30. so pe lagi bgn kelam kabut le buat bekpas, basuh kain segala. mana taknya nak gi tgk wayang show kol 12 pm. by 11.15 cengitu kami kuar umah. syairah tak ikut, coz dia dah tengok ngan girlfriends dia last week. so ni turn irfan le plak . not bad gak cite tu...siok gak le....


ni plak ...seperti biasa...shots taken by syairah...emmm nampak sgt le foto yg ku amik begitu tak berseni kalau dibandingkan dgn yg dia amik


ni kek stroberi yg ku letak filling stroberi. resipi amik dari fp k/tun - boxhousestudio

kek stroberi
Bahan-bahan
240 g mentega
10 g Quick 75 atau ovalette
200 g gula kastor
Secubit garam
4 biji telur
290 g tepung naik sendiri, diayak
dgn 60 ml susu manis)
1 camt strawberry paste
1 camt pewarna pink rose

Cara Membuatnya
Putar mentega dan ovalette hingga kembang.
Masukkan gula dan garam, putar hingga gebu.
Bubuh sebiji demi sebiji telur dan putar sebati.
Kemudian masukkan pula tepung, kacau rata-rata.
Akhir sekali, tuangkan stoberi pes & kaler yg dipilih).
masuk dlm papercup and bakar pada 170 - 180 C selama 20 minit atau hingga masak.

Quote:
sembang jom:
roylazim: tu cuppies nak cepat tu hehehe. nasib le...

dOd: tu bukan akak amik fotonya. kalau akak amik sure tak berangle . anak akak syairah yg amik.

rani: ya lah tak le rasa rugi byar tiket tgk narnia tu... ni dok berangan nak tgk kungfu panda lak hehehe. filling tu yg buat sempoi kek tu hehehe

umieaisyah: definitely seni tu bukan turun dari akak hahaha syairah is 14 yrs old. kapis guna papercup lembut tu specially buat utk kwn akak. caj dia rm1.00 je.

maklang: amik le maklang...zana pun selalu gak dok amik resipi kat fp maklang....kita share2 le kan. lagipun resipi tu zana amik dari fp k/tun...kat fp k/tun lak tulis kata dari fp babybatriesyia kot kalau tak silap hehehe

jasmeen: sila le amik jasmeen...ko kidnap le....tak ada halnya....dah ltk kt fp...maknanya utk dikongsi le kan ada kemajuan dlm biz pun kerna doa kawan2 kat fp ni le gak kannnnnn wei byknya nak buat...last tido plak jadiknya...akak suka tuuuuuuuuu

linda@kaori cake: linda....mana ada meletup....once a while je rezeki masuk...so bila ada tu...tima je semua hahahaha berkat doa kengkawan le gak. ishhh tahap deco akak...cukup le di tahap bawah sesangat. linda punya ada kelazzzzzzz dan selera akak le



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net