Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-May-2008 23:29 Email | Share | Bookmark
layan jer

 
 
 
 
 
this week quite bz gak...selalu pepagi lepas anto anak...ku tido je...kekadang ter rajin gi le exercise tapi sejak basikal irfan kurang angin...dan berenti kayuh basikal ha. tp minggu ni ada ode frozen foods ie karipap and cucur badak so 2-3 ari ni dok buat tu le pepagi. so tak dapat le nak tido hahaha padan muka ku.


ni gambar eva masa ikut opah dia dtg tolong ku ikat riben door gift itu ari. asyik mengekor si irfan aja. sampai tak ingat makan minum ....yg dia tau ikut irfan...kalau ngan irfan tu..usik skit je...siap gelak beso ha. ngantuk pun dia tahan mata...sampai nangis2 mama dia paksa tido ...cian eva

nampak je ku hala kamera kat dia...cewah cewah terus posing


ni adalah jenama kopi kegemaran ku.tapi ni dok ken beli kat jepun. so yg ni kawan ku, KAK TUN @ NABAHATUN yg kini dok ada kat sana tolong belikan utk ku. TERIMA KASIH K/TUN.


UDANG MASAK...EMM APA YEK..HANTAM SAJALAH KURMA BERCILI

mudah aja caranya

15 ekor udang
2 sdb serbuk kurma
1 1/2 sdb cili mesin
sebatang serai dititik
bawang besar potong bulat
1 ulas bawang putih dimayang
2 ulas bawang merah dimayang
1/2 cwn santan
kentang dipotong bulat dan digoreng terlebih dahulu
cili merah dipotong.

panaskan minyak tumis...bawang yang dimayang hingga kekuningan then masukkan cili mesin dan serai, tumis hingga pecah minyak then masukkan serbuk kurma yg dibancuh dgn skit air. tumis hingga garing then masukkan udang. kacau sebati, biar seketika then masukkan santan, bawang besar, cili merah dan kentang. biar didih seketika. tapi jangan lupa perasakan dengan garam dan skit gula yek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net