Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 3-Jun-2007 22:32 Email | Share | Bookmark
wedding at perlis - rumah pengantin lelaki

 
 
 
 
dgn ku n syairah, mak dan mak zam
dgn mak mertua dan mak sedara (tdg biru)
pengantin bersama mak dan 4 kak ipar n ank sedara
 
 
2nd BIL`s family
 
my hubby kata wpun bntk muka x srupa tp gelaknya serupa hehehe
 
 
 
 
 


Majlis kenduri kawin sebelah pengantin lelaki diadakan pada 27/52007. actually kami sekeluarga dah pernah ke rumah zamzuri nih masa raya last year. rumah dia kat chuping. so this time, our second trip ke situ.

rombongan kami hanya disertai keluarga hubby ku je. abg ipar no. 2 n family, abg ipar no. 3 n family, ku n family, adik ipar n family, my MIL and FIL dan juga adik my FIL n family. so semuanya 5 biji kete plus sebiji kete pengantin. kami bertolak dalam pukul 11 lebih cengitu. sampai ke sana dalam pukul 1 t/hari. aceli rasa penat dari majlis semalam nya tu masih terasa. so ku memang banyak terlelap dalam perjalanan tu. kecian kat hubby kena drive sorang2 coz penumpang seme asyik tertido je


pengantin bersama mak, 4 kak ipar dan anak menakan

semasa majlis di sini tak byk photo dapat diambil coz limited time. kami cuma dok sekejap je, lepas dijamu lunch kami pun berangkat pulang. niway bukan pulang ke rumah tapi lajak ke padang besar le plak. sebenarnya tak ada plan nak shopping pun. tak tau pun nak beli apa. lagipun ku nih bukannya pandai membeli. tapi dah sampai tu ku gagahi juga, wpun kaki nih punya le berat nak melangkah. so beli rantai manik ngan gelang je. beli kat anak dan anak sedara skit. tak le murah pun. ye lah ku ni tak penah beli mende cengini ...tak tahu rega so tak tau le nak tawar menawar.. lantaklah.



dah lewat petang dlm kol 6 lebih baru sampai ke rumah. sepanjang perjalanan pulang tu ku memang tak boleh nak buka mata langsung...mengantuk sesungguh. dah tu kena migrain le plak. sampai umah turun keta trus rasa cam jalan terhoyong hayang dan rasa jejak tanah tak even. pe lagi sebelum melarat ku terus gi mandi dan solat. pastu trus prepare simple dinner. after dinner ingat nak ilang tapi masih terasa lagi sakit kepala tuh. last2 gi tido. next morning baru le lega.

lepas lunch on monday tu, kami bertolak ke umah mak ku plak di sg acheh. tido semalam kat umah mak dan selasa pagi kol 10.30 cengitu kami bertolak balik ke BBB. alhamdulillah jalan tak sesak.



Quote:
sembang jom:
k/kham : hehehe wuishhhh tak pandai le lagi nak jadi mak andam pengantin akak oiii. tak cukup ilmu dan kelengkapan. masa dia tunang dulu ku mekapkan le gak...

jeff: tq

zam: pehal ku tersengih....




masa bertunang last year



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net