Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Jun-2007 14:21 Email | Share | Bookmark
wedding - rashidah & zamzuri

sibuk pengantin tu
ini plak buat2 sibuk hehehe
 
kat kedai
kat masjid
rilex le bro...
cek jgn cek, betui ke tu?
 
 
 
 
 
 


last weekend, 26/5/2007, wedding my one and only adik ipar perempuan kat bukit mertajam. ku ada 2 orang je adik ipar sorang lelaki dan shidah yang perempuan. lagipun adik beradik hubby 5 lelaki and shidah yang last ni je perempuan. masa adik ipar lelaki kawin, ku masih kat jepun so tak dpt le merasa kenduri kawin, so this one my first time le merasa kenduri kawin adik ipar. fuyohhhhhhh penat giler.



seminggu sebelum tu, ku dah start sibuk buat kukis dan kek untuk dibawa pulang sebagai buah tangan untuk kenduri tu. khamis petang lepas hubby balik keje kami dah bertolak pulang ke kampung. alhamdulillah tak ada kesesakan lalulintas kat hiway ke utara, dlm 4 jam gituk dah sampai umah mertua. the next day tu, terus sibuk ngan kerja2 persediaan nak kenduri. tu pun luckily mertua ku kontrak je part jamuan kenduri tu. so kami just prepared hantaran, bunga telur and cenderahati je untuk tetamu. alhamdulillah para jiran mertua ramai dtg menolong. dari pagi sampai malam pun masih ada yang datang menolong.

sabtu, hari kenduri, pepagi lagi dah bawa shida ke kedai untuk ditatarias oleh mak andam. nasib kami baik, coz we`re the first one so tak le payah tunggu lama. by 9.00 am dah siap pun. sampai umah ku plak le sibuk bersiap hehehe. pas tu gi teman shidah ke masjid untuk majlis akad nikah lam kol 11 pagi cengitu.

that day memang sibuk coz ku jadi photographer tak rasmi. tapi sedikit kecewa coz my kamera ni gambar tak cantik. macro shot je cantik. gambar lain nyampah ku tengok. cantik lagi guna kamera olympus fiza hok lama tu..... tp nak buat camne dah terbeli yang tu kan, redha je lah. manatau nanti ada rezeki lain boleh cari hok lain lak



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net