Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-May-2007 10:47 Email | Share | Bookmark
zoo melaka - 2 may 2007

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ini monyet mengada-ngada....mcm2 aksi dia wat like tunjuk bontot
 
 
 
adam kata bear ni tak pakai baju, tak malu nampak tetek kih kih
 
 
 
 
 
 
 
 


lama tak update fp. sibuk cum malas cum komputer problem. bila ada masa nak update, komputer lak rosak, aceli keyboard yang fenin. irfan kasi tumpah air milo kat atas nyer. ni dah ok pas papa dia bersihkan.



masa cuti2 ari tu....hubby tak amik extra holiday and fiza & hubby pun tak cuti so ku kena la jaga adam n hani. so tak le balik kg. tapi kecian kat anak2 yang 4 tu so bawa le gi zoo melaka. niway anak2 ku dah biasa pergi. tapi bagi anak2 yang kecik dua tu; adam n hani, zoo pun tak tau kemende . anak kecik tu cuma tau klcc, alamanda n tesco je kih kih kih. so uncle (my hubby) pun kecian and bawa derang gi tengok kemendenye zoo . lagipun bila anak2 dah besar ni tak sonok sgt klu gi tempat cengitu tapi bila ada anak2 kecik tu jadi seronok le plak. sehari sebelum tu dah dok cite kat adam n hani yang nak gi zoo esoknya. tapi derang blur gak. tapi bila fiza dtg amik derang, wah adam terus cakap dia nak gi zoo esoknya , excited dia rupanya.



esok pg, 8.30 plan nak bertolak. fiza dtg anto adam n hani....alamak si adam wat perangai le plak. yg adik, hani okay je...datang terus masuk kete kita orang. yg adam...emmm nak suruh mama masuk sekali le plak....pujuk, punya pujuk....last uncle tangkap cempung masuk kete le...pe lagi melalak le kawan. tapi tak lama pun sekejap je...biasa ah ...itukan stended anak2 kecil. bila mak bapak dia dah ilang dipandangan...bagus je dia dah sampai zoo sonok le derang. almaklumlah byk binatang yang derang x penah tengok real life .... 2-3 jam jugak le kita orang dlm zoo tu. on the way balik seme orang tertido....coz kepenatan jalan dlm zoo .



adam kata bear ni tak pakai baju, tak malu nampak tetek

Quote:
sembang-sembang:
ck : eeeeeeee koyak suar ku, ck kata ku selim melim kah kah kah . dah put on weight le....busuk2 pun dah 5-6 kgs heavier dr zaman JO tu . tq, hepi mother`s day to u too

yangmazni : tu lah klu tak kang ayam pun tak kenai cuma tau ayam hok kat pasar yg dah togel tu jerrrr

rinnchan : memang syok tgk binatang...nak2 plak spesies monyet tu...macam2 keletahnyerrr tq hepi mother`s day to u too.

mummy jam : ya lah mummy jam klu anak dah besar tak siok dah ke tpt cengitu.

korok : tq for dropping by.

kak kham : tq k/kham....selamat hari ibu buat kak kham juga.

mommy d&d : hubby akak memang suka gi zoo. itulah tpt yang dia akan bawa anak2 jalan dengan hati terbuka hehehehe

ouled kenitra : klu dua tahun yang lalu....emm kena gi lagi dah ada skit pembaharuan. ni ingat balik kg cuti sekolah kang, nak singgah zoo taiping lak.

ita : laaaa tak ingat pun pasal ikan bakar tu....almaklumlah bila kuar zoo tu kaki dah penat, perut tak lak lapar sgt coz ada bawa bekalan. trus masuk kete dan tidorrrrrrr hahahaha

beebeek : tu lah...kelakar bawa budak2 kecit gi zoo macam2 komen kelakar ada.

ida : tu baru gambar sensasi bear, ada lagi pose seksi tapi tak sempat shoot. monyet hok tepi air tu kan...dia suka wat pose tunjuk bontot

zakiah: berkerut ke muka ku??? hehehe tak prasan lak. tak le panas lagi masa tu coz kol 10.30 pg kami dah sampai kat zoo tu. tapi dah t/hari memang le panas terik.




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net