Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Feb-2007 14:55 Email | Share | Bookmark
aksi anak2 di tiara beach resort

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lepas mandi kepenatan
 
 
 


weekend baru2 nih, ku n anak2 ikut hubby gi seminar kat tiara beach resort kat pd. ini seme gara2 tgk fp k/liza le. masa tgk trus ckp kat hubby kata nak gi tiara so pastu bila ada briefing dia nak buat, dia pun arrange le kat tiara so dapat le kita org gi main air kat situ. sonok juga. waterpark dia kira sonok le anak2 nak mandi n main, even mama pun suke gak hahaha . pool dia konsep beach, manmade beach le. dah tu malam minggu ada live performance kat live stage dia...kebetulan malam minggu tu ada akrobat dari china...best le...tapi sayang masa tu kamera ketandusan bateri hehehe. pastu ada wayang le plak...nigat at museum. pagi plak ada senamrobik, tapi tak gi join sebab mengantuk sesangat. bangun pagi just nice nak gi breakfast je.

tapi bilik tak le elok bebenor...kira boleh je lah...makan plak...buffet kat terrace cafe dia..memang...emmm tak sedap and tak byk variasi ... yg ada varia si lebih sikit pun masa bekpas on sunday tu je. my hubby kata servis derang pun tak bagus.

kita orang gi dengan staff n officer kat unit hubby. hubby kasi taklimat for them so ramai juga le kita orang ni coz mostly dtg dgn family. petang saturday buat telematch. overall the weekend tu memang menyeronokkan. balik umah terus kepenatan.








Quote:
jeff : nice shot coz nice place hehehe...tq niway

mazni : tumpang cik abang gi wat briefing...

zakiah : tpt ni ramai orang bila weekend and holidays je...weekdays kosong je, hubby cakap.

ishzah : memang sonok, esp bila nengok anak2 enjoy.

rosleenda : jom k/leen gi pd hehehe...niway anak2 yg iye nyer sonok sesangat.

rinnchan : hehehe memang ada rupa badak berendam rinn coz body makin tembam kan

mamafami : niway yang bercuti cuma zana n anak2 je...hubby keje hehehe cian kat dia, pai midnite pun tak abis lagi dok bagi taklimat.

k/liza : tergoda kak tengok foto kat fp kak tu... teganu baru je gi masa dis ari tu...tapi dok wat plan nak gi lagi dlm june or jul kalau tak ada aral.....nanti kalau jadi zana carik akak yek

aureanayz : akak balik mesia ke time tu???? emm memang selisih bahu ngan 2 orang kawan masa kat PD tu... thanks for visiting my fp

ida : ye ke...ajak betui ke ajak2 ayam....bole ke gi? hahaha...saja je wat kecoh... tq for inviting. ida tinggal kat mana?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net