Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 29-Jan-2007 18:55 Email | Share | Bookmark
floral parade

penang sudah mali
juara floral parade - penang
come nya rama2 nih
tourism
teganu
kfc holding
 
sarawak
sabah
kedah
perlis kot
pahang
johor
perak
 
 
 

penang - juara

last saturday, kami 3 branak gi tengok floral parade kat putrajaya. masa mula2 tau ada floral parade tu...ish ati ni tingin aja nak ajak hubby gi tengok, tapi fikir orang ramai....sure hubby tak nak. tapi bila hubby cakap dia nak gi opis jap on saturday morning tu so ku pun ckp le yang ku n anak2 nak tgk parade tu. so dia pun agree. so awal pagi dah kuar ikut hubby. dia gi opis dan ku n anak2 gi cari port utk lepak.

ini lah first time ku tengok parade secara dekat cam gini, selain parade kat disneland tokyo hehehe. teruja juga. tapi kami tak tunggu lama, coz as usual ada yang belum berubah ngan sikap si irfan. dia cepat boring so mcam2 lah rungutannya masa dok nengok parade tu. nyesal plak bawa dia, sepatutnya biar dia ikut hubby ke opis je. dlm pada tu...port ku yang kira dah strategik utk ...dah makin jadi tak strategik so finally ku pun naik give up juga. lepas di announce penang juara (bangga ku ....anak penang le katakan hehehe) and lepas je penang nye turn kami pun berganjak le dari situ dan ke opis hubby yang berdekatan. the last one yang ku tengok is perak...that one tembak dari atas opis hubby. dah naik atas ingat leh sambung tengok lagi...dah hubby plak kelaparan...so dlm 10.30 cam gitu kita orang pun balik le. apa2 pun puas ati juga...sebab hajat dah tercapai







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net