Want your
own Fotopage?






 
Zana's FotoPage

By: Zana Hassan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Apr-2011 03:58 Email | Share | | Bookmark
gedung height apartment for rent - available may 2011

 
 
 
View all 6 photos...
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011.

please contact me Ros at 0129102655 for further info.



Monday, 14-Jun-2010 03:21 Email | Share | | Bookmark
KUKIS RAYA 2010

 
 
 
View all 11 photos...
INI ADALAH SENARAI KUKIS RAYA DARI ZANAZ COOKIES UNTUK TAHUN NI.
PADA YG BERMINAT NAK JADI EJEN, SILA DAFTAR SEGERA. NAMUN SAMPLE KUKIS MUNGKIN TIDAK DISEDIAKAN SECARA PERCUMA. WILL UPDATE LATER.
PICK UP SENDIRI TIADA DELIVERY.

LOCATION : GEORGETOWN, PENANG - SELF PICK-UP ONLY

TARIKH TUTUP TEMPAHAN : 10 OGOS 2010

TARIKH AKHIR DAFTAR SEBAGAI EJEN : 10HB JULAI 2010


EMAIL ADD : zanaz70@yahoo.com

BLOG ADD : http://zanaz70.blogspot.com


OAT CHOC CHIP - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


ALMOND SHORTBREAD - RM24 PER CONTAINER OF 50 PCS


NESTUM CHOC CHIP - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


ALMOND LONDON - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


NEIMAN MARCUS - RM24 PER CONTAINER OF 50 PCS
(chocolate, nuts, cereal)


SNOW ALMOND - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


JEJARI OAT - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


PISTACHIO COOKIES - RM23 PER CONTAINER OF 50 PCS

[url]
MUSHROOM COOKIES - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


BEBOLA KRISTAL - RM22 PER CONTAINER OF 50 PCS


HAWAI RUMBALL RM24 PER CONTAINER OF 50 PCS
(whole hazelnut inside)


Tuesday, 16-Feb-2010 16:00 Email | Share | | Bookmark
RELOCATION & PROMOSI HARGA PENGENALAN

ZANAZ HOME BIZ HAS BEEN RELOCATED TO GEORGETOWN PENANG.

PROMOSI HARGA PENGENALAN UNTUK JANGKAMASA TERHAD

PERIOD: 13HB FEBRUARI 2010 hingga 28HB FEBRUARI 2010

PRODUK:

1) 16 PCS TIRAMISU CUPPIES ONLY AT RM38.00 (normal price RM45.00)

2) 50 PCS BABY CHEESE TART ONLY AT RM25.00 (normal price RM30.00)

UNTUK PRODUK2 LAIN SPT:

CUPCAKES, MUFFINS, CHEESE CAKES, BIRTHDAY OR WEDDING CAKES, CREAM PUFFS, BROWNIES & FROZEN KARIPAP ARE AT NORMAL PRICE.

SILA LAYARI BLOG BISNES SAYA DI http://zanaz70.blogspot.com


Tuesday, 4-Aug-2009 16:52 Email | Share | | Bookmark
kukis for raya 2009

pada yg berminat nak order kukis dari zanaz home biz (lokasi: seksyen 9, bandar baru bangi) sila ke blog http://zanaz70.blogspot.com .


Sunday, 18-Jan-2009 14:24 Email | Share | | Bookmark
migrate

tengok tajuk pun leh faham le kot. since seme orang dok beramai-ramai migrate...so ku pun nak tumpang sekaki gak le lepas ni jom layan merapu meraban ku kat http://zanazman.blogspot.com dan layari home biz ku di http://zanaz70.blogspot.com

update ke tak lagi fp ni wallahualam. lum berani nak kata officially close lagi

dan pada seme para kawan2 atau para komentar di entry 15hb januari... jutaan terima kasih buat kalian semua yang sudi mendoakan segala yang baik2 untuk perkahwinan ku. ku amat hargai semua rakan2 di alam maya yang sudi melayari fp ku ni dari mula ku bertapak hinggalah ke saat ni. sokongan rakan2 alam maya byk memberi motivasi buat ku samada untuk lebih positif dlm kehidupan, malah juga dlm perniagaan kecil2an ku ini. sekalung penghargaan dan jutaan terima kasih kepada yang sudi menjadi pelanggan ku.

akhir kata jutaan kemaafan ku pinta andai kata ada silap dan salah selama ku menginap di fp ni.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net